Advertentie

Geestverwanten van Hilda Spruit.

Samenvatting;
Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nog meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?
Ik heb het boek in een keer uitgelezen. Ik werd er zo naar binnen gezogen dat ik het gewoon niet lang kon neerleggen en als ik dit wel even moest doen dan bleef het in mijn hoofd rondspoken. Ik vond het spannend, interessant en zeker ook emotioneel. De karakters zijn goed uitgewerkt en ingevoeld. Ik zag het als een film voor me zonder onderbrekingen. Het krijgt met gemak 5 sterren

Reacties op: Niet stoppen met lezen!

132
Geestverwanten - Hilda Spruit
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners