Ingesneeuwd
Dit was onverwacht een heel erg spannende thriller. Meestal zijn de boeken van Suzanne Vermeer semi-spannend met een fijn vakantiesfeertje. Maar in dit verhaal liep de spanning behoorlijk op.
Manouk gaat met haar collega's naar de Italiaanse Alpen voor een teambuildings uitje. Maar dan raakt het huisje ingesneeuwd en vinden ze een van hun collega's dood in de woonkamer. Iedereen is verdacht en er komen een heleboel onuitgesproken conflicten en geheimen boven drijven.
Dit vond ik echt een van de betere boeken van Suzanne Vermeer. In eerste instantie leek me de insteek van het verhaal niet zo heel erg uniek. Ik heb wel meer boeken gelezen waarbij men ingesneeuwd raakte en die waren niet allemaal even goed, het kan namelijk gauw langdradig en saai worden. Maar ik werd al snel verrast met een hoog tempo van gebeurtenissen en een heleboel boeiende personages. Je denkt steeds te weten wie er achter zit maar dan word je toch weer op het verkeerde been gezet.
Echt een aanrader!!
Echt een aanrader!!