Heerlijke cozy witchy vibes
Het is september en wie wil er nou niet een lekker met een cozy herfstboek op de bank. Rewitched is echt het ideale boek voor dit seizoen. Dit boek deed het helemaal voor mij.
Bella woont samen met haar beste vriendin en werkt bij een boekwinkel. Ze is een heks maar doet vrij weinig met haar magische gave. Ze is meer bezig met haar werk en leven en het geheimhouden van haar identiteit is een prioriteit geworden. Maar op haar 30ste verjaardag wordt ze uitgenodigd door haar coven voor een beproeving van bekwaamheid. Daarbij zou ze haar magie voorgoed kunnen verliezen. Ze heeft de maand oktober om zichzelf te bewijzen. Maar ze wordt daarbij tegengewerkt door duistere krachten.
Dat de hoofdpersoon al wat ouder is vond ik persoonlijk erg leuk. Ik kan me als 30 plusser goed verplaatsen in de dagelijkse beslommeringen die Bella moet doorstaan. Ook vond ik het erg fijn dat de nadruk van het verhaal meer op de fantasy ligt en dat de romantiek maar licht aanwezig is. Je moet wel echt even geduld hebben voor er vonken overvliegen.
Ik heb echt ontzettend genoten van de heerlijke cozy witchy vibe. Het verhaal zat ontzettend goed in elkaar en had ook een moraal. Ik ben echt heel enthousiast over Rewitched en ik hoop dat de het volgende deel ook snel zullen uitbrengen.