Heerlijke mini thriller die je zo uitleest
Linda van Rijn heeft deze mini thriller uitgegeven zodat we met zijn allen meer leestijd hebben en minder schermtijd.
Ik vind dit echt een heel goed initiatief.
Merk zelf soms ook dat schermtijd heel veel is bij mezelf terwijl je deze beter aan lezen kan besteden of andere leuke dingen!
Met deze mini thriller kun je dus al een begin maken om minder schermtijd te hebben en meer te lezen!
Zelf ben ik dol op de boeken van Linda ze lezen lekker en vlot weg daarom lees ik ze altijd met plezier, zo heb ik ook van deze mini thriller genoten.
Het verhaal start met een spannend proloog dat gebeurd is na een spannende gebeurtenis wat mij nieuwsgierig maakt en dan gaat het verhaal terug in de tijd.
Het verhaal lees je binnen een dag uit want als je begint wil je niet meer stoppen.
Verder ga ik niet meer verklappen en raad ik je zeker aan deze mini thriller zelf te lezen!
Beoordeling; 3.5
Bedankt Linda voor deze toffe campagne en het schrijven van deze heerlijke minithriller!
Ik vind dit echt een heel goed initiatief.
Beoordeling; 3.5