prachtig verhaal!

beachhouseboeken 29 december 2025
Dit boek heb ik een tijdje terug al gelezen maar het duurde even voordat ik het boek verwerkt had. Het is namelijk anders dan alle andere typische Esther Stui boeken.

In Zonsondergang krijg je na elk hoofdstuk in het heden, een hoofdstuk in het verleden. In het verleden ga je terug naar de tijd dat Sabrina en Alexander elkaar net ontmoeten en hoe hun liefde ontstaat. Mooi om te lezen maar dan ga je je afvragen wat er is gebeurt dat het zo mis is gegaan.

Gaandeweg het verhaal ga je doorkrijgen wat er is mis gegaan en dan is de maar de vraag wanneer Sabrina het door krijgt en wat gaat er dan in hemelsnaam gebeuren.

Het boek is door de opbouw totaal anders dan wat ik van Esther gewend ben. Dat maakt het niet minder mooi! Ik heb aan het einde herhaaldelijk met tranen in mijn ogen gezeten.

Zonsondergang speelt zich voornamelijk af tussen de druiven, zowel in Limburg als Duitsland. En je ziet de liefde tussen Sabrina en Alexander groeien voor elkaar en de druiven.

Aanrader!

Meer recensies van beachhouseboeken