winterse kerst!
Kerst in Hucklow Dale! In dit leuke dorpje gaat het kerstseizoen haast van start. Maar daarbij is er ook een fondsenwerving bezig voor het plaatselijke kasteel wat enorm vervallen is en op instorten staat. Het is een toeristische attractie dus de inwoners willen het kasteel graag behouden. We volgen de eigenaren van een planten winkel en theeshop maar ook werknemers van een boekenwinkel en dierenwinkel, zelfs de pastoor is op zijn eigen manier bezig met Coplow Castle!
In Winterwonder in het Peak District volg je verschillende mensen die in het dorpje wonen. Elk van hun heeft dus een eigen verhaal geschreven door 1 van de auteurs genoemd op de voorkant. Eigenlijk dacht ik voordat ik eraan begon, dat ik constant zou moeten schakelen van schrijfstijl. Maar dat was haast niet het geval! Van 1 verhaal had ik het wel door maar omdat de hoofdpersoon in het verhaal anders denkt, is dat helemaal niet storen. Het paste eigenlijk wel bij de persoon in het verhaal!
Het is een heel fijn winters verhaal en waarbij je elk verhaal een ander persoon volgt maar waar de andere personen wel weer in voorkomen! Heel leuk gedaan en wat een hoop liefde overstroomde dit dorpje in 1 maand!
Q: zou jij in een dorpje willen wonen?
Q: zou jij in een dorpje willen wonen?