Mooie dromerige sfeer, vol feitjes!
Het is een non-fictie boek, het staat vol feitjes en weetje over slapen dieren of juist jagende roofdieren. Hoe slapen ze? Maken ze een nest? Hangen ze onderste boven? Staan er soort genoten op wacht? Of gaan ze juist op jacht? Alle antwoorden vindt je in dit boek over dieren en wat ze doen tijdens en na zonsondergang.
En enorm knap zijn de illustraties van Karolina Benz. Ze zijn prachtig! En helemaal bijzonder: alles is blauw, donkerblauw, grijsblauw, lichtblauw, alsof het beschenen wordt door maanlicht maar alles heeft een mooie dromerige sfeer. Een hele mooie 50 shades of blue!
Ik heb er ook weer wat dingen van opgestoken en het is een mooi boek voor de kleine dieren liefhebbers. En de platen; genieten!