Dit boek grijpt je vast!

beachhouseboeken 17 januari 2026
Het zal je vast niet verbazen maar ik heb over dit boek zoveel gelezen dat dit hoog op mijn lijst stond en ik was enorm blij dat ik het boek bij de bibliotheek vond!

Sunny woont bij haar oma en samen runnen ze een patisserie. Oakley Cakes maakt de heerlijkste gebakjes uit de wijde omstreek van Oakley. Maar er is nog een bijzonderheid aan Oakley Cakes en dat is de vervloekte stoel die in de winkel staat. Op een dag komt Andrix binnen en gaat op de stoel zitten. Na deze vreemde gebeurtenis, terwijl er niks ergs gebeurt met Andrix verteld zij dat dat Sunny een Middernachtloper is. Ze kan naar het dodenrijk reizen om boodschappen over te brengen! Maar waarom kijken de doden zo? En wie zijn de Poortwachters? Niet alles lijkt normaal te zijn.

Wat is Sunny een aardig meisje, 15 jaar, werkt samen met oma in de patisserie en is liever aan het bakken dan mensen te woord te staan. En dan ook nog middernachtloper!

Dit boek grijpt je vast! Na 20 minuten zat ik al op bladzijde 50! En ja, ik had hem in een dag uit. Wat een fijne meeslepende schrijfstijl heeft Maren Stoffels. Maren heeft ervoor gezorgd dat je Sunny direct een knuffel zou willen geven. Het vreemde dodenrijk is gevaarlijk, spannend en eigenlijk geen plek voor een 15 jarige meisje.

‘.., maar je moet opletten. Alsjeblieft. Je moet extreem voorzichtig zijn.’

De glimmende cover, sprayed edges, echt een parel om in de kast te hebben staan. Mooie editie van epic books! Ik ben fan en zou best een vervolg van Sunny en Zino willen zien

Meer recensies van beachhouseboeken