3 vriendinnen, 3 bedrijven en 3 liefdes
In Valentijnstraat volg je 3 vriendinnen, die alle 3 hun eigen bedrijf hebben in de Valentijnstraat in Valkenburg.
Karlijn heeft een boekhandel en runt deze met haar beste vriend Stijn. Wanneer ze een briefje vindt met haar naam erop in de Blind date with a book sectie van de winkel, weet ze zeker dat deze van Casper is. Maar is dit echt een match?
Lieke heeft een wijnproeverij, ze is gepassioneerd en de zaak loopt zo goed dat ze wilt uitbreiden. Maar de lunchroom naast haar wordt plotseling verkocht, aan haar ex…
Olivia heeft het theater van haar ouders overgenomen en wordt Romeo en Julia opgevoerd. Romeo wordt gespeeld door Finn Donnovan. Een oud klasgenoot van Olivia en kwelgeest. Ze is nog steeds niet vergeten dat hij verschrikkelijk kinderachtig was op de toneelschool en tegenwoordig rare diva eisen heeft.
Wat een heerlijk straatje is de Valentijnstraat! Een boekhandel, theater en wijnproeverij, ik zou nooit weggaan! Iris Visser heeft het straatje echt tot leven gebracht met haar beschrijvingen van de keitjes op de straat en de zandkleurige gevels.
Het zijn eigenlijk drie korte verhalen van deze vriendinnen hoe ze de liefde vinden in hun straat en daarbij ook een klein beetje geholpen worden.
Heerlijk leesvoer!
Heerlijk leesvoer!