soms cliché maar zeker grappig

beachhouseboeken beachhouseboeken
29 mrt 2026

Wat begint dit boek goed! Direct drama en mijn hart brak voor Holly, het is wel cliché om achter gelaten te worden door je verloofde voor het altaar, maar het was zo triest.
Een jaar nadat ze dumpt is begint Holly weer met daten. Ze kiest daarvoor een restaurant vlakbij haar appartement. Lekker makkelijk. En ze wilt een man voor de feestdagen zodat ze niet alleen is, het zou helemaal mooi zijn als hij ‘de ware’ zou zijn maar ‘een voor de feestdagen’, is goed genoeg.
Kai, de restauranteigenaar waar Holly haar dates mee naar toe neemt, kan het niet meer aanzien. De ene hopeloze date na de andere. Hij besluit haar te helpen zodat zijn restaurant geen ‘First Date’ speelplaats meer is.
Maar Kai heeft een vreemd gevoel door de dates van Holly, het lijkt op jaloezie en Holly bloeit op...

Kai en Holly hebben allebei een verleden. Dat wat Holly heeft is inderdaad een traumatische ervaring te noemen. Dat van Kai gaat dieper, veel dieper. Het is een wonder dat het een fantastische kerel is geworden.

Wat een humor heeft Brittainy Cherry. Ik heb me kapot gelachen om het dating profiel wat Kai voor Holly heeft aangemaakt! Maar ze heeft ook genoeg emotionele lading aan Een date voor Kerst gegeven en mooie zinnen.

‘Maar dat is het nou juist met triggers in het leven: ze poppen op zelfs als je dacht dat je over een situatie heen was.’

Wat een leuk kerstboek is dit!

Meer recensies van beachhouseboeken