deel 5 in deze heerlijke serie
Deel 5 alweer in deze serie!
Elizabeth is nog in rouw en Joyce is druk bezig geweest met de bruiloft van haar dochter. Maar tijdens de bruiloft wordt Elizabeth benaderd door de beste vriend van de bruidegom. Hij denkt dat iemand hem probeert te vermoorden en vraagt Elizabeth om hulp. Maar de dag erna is hij verdwenen. Elizabeth haar nieuwsgierigheid is gewerkt en voelt dat het tijd is om zich met dit mysterie te mengen. De moordclub (op donderdag) is terug!
Deze serie is echt een cosy crime, niks bloederige zooi maar een stelletje bejaarden vrienden die in een enorm complex wonen en samen cold cases, mysteries of actuele zaken oplossen. En dat gaat gepaard met wat leeftijd afhankelijke ongemakken, zoals trillende handen, geen auto meer kunnen rijden en korter slapen.
Er komen in dit verhaal best nog wat oude bekenden in voor. Dus het is best handig om eerdere delen gelezen te hebben. Sowieso wordt de band tussen Ron en zijn zoon Jason niet verder uitgelegd of de complexe relatie die Joyce met haar dochter Joanne heeft. Wel leuk dat je dit keer het verhaal ook leest vanuit Joanne.
Mijn favoriete stelletje oudere speurneuzen! En dit deel is weer genieten, Elizabeth is nog niet helemaal de oude maar wat een clubje is het geworden!