Leuke lieve cosy fantasy!
Deel 3 in de serie! Ik kon deze cosy fantasy niet aan mij voorbij laten gaan maar hij stond alweer een tijdje in de kast te shinen…
Fern verhuist naar Thune! Naast de koffiewinkel van Viv begint ze een boekenwinkel. Ze krijgt veel hulp en is dankbaar maar toch begint het te kriebelen. Na een aantal drankjes met kabouter Cal en wijs advies besluit ze in haar dronken bui gelijk met Viv te praten. Ze belandt in een kar van legende Astryx en haar gevangene Zyll.
Astryx gaat niet terug dus wat volgt is een bijzondere road-trip.
Fern is een hartstikke lief personage. Behulpzaam, belezend persoonlijkheid, trouw en goudeerlijk. Misschien wel te eerlijk voor deze road-trip!
Aan het begin van het boek zit een kaart wat hartstikke fijn is want daardoor kan je de road-trip die Fern met Astryx maakt met Zyll goed volgen. Aan het einde volgt een twist maar eigenlijk ben ik wel blij om ook. Het blijft een cosy fantasy. Toch wordt er wel in gevochten maar nergens is het echt bloederig geworden.
Om de een of andere reden had ik meer van Viv willen zien in dit boek of ben ik gewoon fan van het personage van Viv. Fern is hartstikke leuk maar ik heb de rommelige knorrige persoonlijkheid van Viv in mijn hart zitten.
Leuke lieve cosy fantasy!
Astryx gaat niet terug dus wat volgt is een bijzondere road-trip.