heerlijk verhaal!
Dit boek stond al een tijdje op mijn e-reader want het eerste deel over Lucy en Noah was zo leuk!
In het hart van de nacht gaat over Kylee, de zus van Noah. De ouders van Kylee accepteren haar geaardheid niet. Het feit dat ze op vrouwen valt is onbestaanbaar en zo ontmoet ze Leith. Door de zoveelste koppelpoging van haar moeder. Toevallig is Leith, aardig en goed gezelschap. Dat zij veilig is en als een buffer kan dienen komt voor hem goed uit. En zolang ze samen gezien worden is ze even van haar ouders af dus is er voor allebei een winwin situatie. Maar langzaam veranderen gevoelens, als ze dan ook nog door Leith gered wordt, zit Kylee emotioneel in de knoop.
Wat een sterke vrouw is Kylee! Ze heeft een bikkelharde vader en haar moeder is een loeder. Dat wist ik al van deel 1 maar dat komt ook dit keer naar voren. Kylee is zo sterk geweest om zich uit dat leven te worstelen.
Leith heeft een net zo harde vader en heeft zich in tegenstelling tot Kylee aangepast aan het leven wat zijn vader verwacht van hem.
Anika Riemens schrijft enorm vlot en beschrijvend. Ik had het idee dat ik allemaal stadjes in de Schotse Hooglanden voorbij zag komen. Maar er gebeurt ook van alles, de moeder van Leith, de oom van Kylee, er is nog drama met Sophie wat nog uitgepraat moet worden en een ex van Leith die de boel op stelten zet.
Wat een heerlijk verhaal! Niet alleen bevond ik mijzelf in gedachten in Schotland maar ik kon mijzelf goed verplaatsen in Kaylee en Leith. Kaylee is een lieverd en Leith stiekem ook. Ik ben trouwens benieuwd naar Sophie, vindt zij nog iemand? Een deel 3 zou tof zijn!