Echt een prachtig verhaal vol drama en spanning!

Belliebooks Belliebooks
6 apr 2026

Bedankt voor het recensie-exemplaar LS uitgeverij!

De schrijfstijl van dit boek voelde anders dan dat ik gewend ben van Freida McFadden. Vond ik dit jammer? Nee, eigenlijk niet. Vanaf punt één was ik in het verhaal gezogen. Waar ik het niet perse als een spannende thriller ervaarde, was het op veel momenten meer emotioneel en ronduit tragisch.Ik werd echt meegenomen in de hoofdstukken van Ella. Haar verhaal is zielig en tragisch en je bent geboeid vanaf het begin hoe haar hoofdstukken worden verbonden aan het heden. De hoofdstukken van het heden (Casey) hebben alle ingrediënten voor een goede thriller, maar dit lijkt niet de boodschap van dit boek waardoor de extreme spanning uitblijft. Natuurlijk kunnen de plottwists niet ontbreken. Ookal moet ik zeggen dat ik ze allemaal wel in een vorm zag aankomen. Dit stoorde mij niet verder, het las weer als een echte McFadden en het verhaal slokte me echt op. Dus vond ik het een spannende thriller? Nee. Vond ik hem goed als psychologische drama? Ja! Ik heb echt genoten van dit boek. Ookal voelde hij anders dan andere McFadden boeken.

Meer recensies van Belliebooks