Prima verhaal
Dit boek gaat over Sofie. Zij werkt in het basisonderwijs en heeft daardoor een lekker lange zomervakantie. Maar eigenlijk verveelt ze zich al na een paar dagen... Nadat ze hoort dat een vroegere vriendin (die in Amerika woont) gaat trouwen, besluit ze die kant op te reizen.
En daar gebeurt natuurlijk het nodige. Zo komt ze onder andere een oude crush tegen én een perfecte mogelijkheid om meer tijd met hem door te brengen. Zou ze dan toch die perfecte zomervakantie hebben?
Ik vond dit een prima boek om te lezen. Als eind tiener/ begin twintiger had ik hier waarschijnlijk van gesmuld! Dít is toch wel waar ik als jongere ik van droomde en hoopte dat zo'n tour met een band me ooit zou overkomen, haha.
Leuke personages (soms toch wel een tikje naïef denk ik), lekker tempo en bovenal een leuke verhaallijn met genoeg gebeurtenissen waardoor ik niet wilde stoppen met lezen.