Ik heb genoten!
De verborgen boekwinkel gaat over, hoe kan het ook anders, een verborgen boekwinkel in Dublin.
Je leest over Martha die haar gewelddadige man verlaat en opnieuw begint als inwonende huishoudelijke hulp. Ze ontmoet Henry die op zoek is naar de verborgen boekwinkel. Martha besluit hem te helpen met zijn zoektocht en daarmee is het voor hen niet alleen een zoektocht naar de winkel, maar ook naar liefde, geluk en je eigen plek in de wereld.
Dit wordt afgewisseld met het verhaal van Opaline die 100 jaar eerder een boekwinkel start.
Ik vond de verborgen boekwinkel echt een fantastische wereld om in weg te fantaseren. Ik wilde zo snel mogelijk verder lezen. Elk vrij moment pakte ik het boek en dat zegt veel! Dan is het zeker een goed boek.
Je leest vanuit meerdere perspectieven en daardoor had ik af en toe wel wat moeite met welke gebeurtenissen bij wie hoorden. Maar ondanks dat leest het boek lekker vlot en het verhaal is top! Daarom dus ook vijf sterren.