Onverwachte huisgenoot
De onverwachte huisgenoot die Elodie cadeau krijgt bij het huis dat ze heeft gekocht is voor haar geen favoriet extraatje. Hij is een sloddervos die veel lawaai maakt en moet zo snel mogelijk weg. Maar dan ... blijkt hij toch wel goed te kunnen luisteren en een geweldige kok. Lukt het Elodie en Jobin om vrienden te blijven?
Leuke, vlotte schrijfstijl maar het verhaal werd voor mij pas leuk en verrassend toen ik over de helft was. Vandaar 3,5 ster die ik hier afrond naar 3 sterren. De manier waarop ze elkaar leerden kennen was bijzonder, leuke manier voor een feelgood roman. En in tegenstelling tot 'Aan de haak' hier totaal geen moeite om het boek uit te lezen, tweede helft echt heerlijk om te lezen.