De drie-eenheid compleet

bookloveranna 18 november 2025
Met het boek over Mascha is de cirkel rond. Drie vriendinnen met elk hun eigen uitdagingen hebben elk hun eigen boek.

In dit boek volgen we Mascha, de moeder die alle ballen in de lucht wil houden en pas voor zichzelf gaat zorgen als het echt niet anders kan. Met een (te?) hard werkende man, een moeder die veel zorg nodig heeft en twee jonge kinderen is haar leven als bewuste thuisblijfmoeder meer dan gevuld. De tijd die ze over houdt (welke?) vult ze met het maken van mooie, bijzondere sieraden die ze verkoopt in haar webshop. Dan krijgt ze een grote order, een mogelijke doorbraak. En de vrouw achter deze order maakt dat Mascha zich weer vrouw voelt, weer gezien voelt. Tegelijkertijd voelt ze thuis een steeds grotere afstand tussen haar grote liefde en zichzelf, versterkt door een draak van een schoonmoeder. Maar dan krijgt haar moeder een tweede infarct.

Met dit derde boek weet Brigit je weer van begin tot eind vast te houden (ja, het was weer veel te laat vannacht) en toch ook meerdere malen te verrassen. En met grote regelmaat een herkenbare lach. Er zijn korte maar duidelijke verwijzingen naar de eerdere twee boeken, maar dit boek is ook prima te lezen als stand-alone.

Meer recensies van bookloveranna