Mooi liefdesverhaal met een geheimzinnig tintje.
3,5
Hoewel ik in het begin moeite had om in het boek te komen, kwam dit niet door het te vertellen verhaal. Dat is namelijk een verhaal dat ook zo door Lucinda Riley verteld had kunnen worden, met veel verwijzingen naar het verleden. Door verschillende plotwendingen houdt de schrijfster je namelijk zo geboeid dat je het boek maar moeilijk weg kunt leggen.
Ik had in het begin meer moeite met de manier van schrijven in de vorm van kleine verwijzingen waarvan ik dacht 'had ik dat al kunnen weten', snelle wisselingen van setting, de manier waarop situaties werden omschreven.
Maar dit boek was het meer dan de moeite waard om door te lezen en ik ben erg benieuwd naar het tweede boek dat Machteld heeft geschreven (en hoe wellicht haar schrijfstijl zich ontwikkeld heeft).
Een aanrader voor lezers die houden van feelgood met een geheimzinnig tintje.
Een aanrader voor lezers die houden van feelgood met een geheimzinnig tintje.