Overal kerst!

bookloveranna 26 november 2025
Voor het eerst sinds jaren heb ik weer een Bouquet gelezen. En wel een hele bijzondere: een jubileum kerstspecial met daarin de vijf winnende verhalen van de schrijfwedstrijd ter ere van het 50-jarig bestaan van Bouquet/Harlequin.

De vijf auteurs hebben onlangs niet alleen mijn boek gesigneerd, maar ook hun verhaal gepitcht tijdens een event. Zo leuk!

De auteurs nemen je mee naar vijf bijzondere plekken waar ze samen met jou kerst vieren.

In Castella is het kunsthistoricus Emila die niet op zoek is naar liefde en die koning Rafael maar arrogant en zelfingenomen vindt.
(3 sterren)

Met Mara gaan we naar Londen en Verona, waar ze als tijdelijke PA van Niccolo aan de slag gaat, de oprichter van het tijdschrift waar ze werkt én multimiljonair. Bepaalde scenes vond ik hier zelf net te ver gaan. (2,5 ster)

Genoten heb ik van het verhaal van Eva en Léon, de onuitstaanbare Spaanse hertog. Hoewel verloofd met een andere vrouw, weet hij Eva niet uit zijn hoofd te krijgen. (3,5 ster)

Het vierde verhaal heb ik als eerste gelezen, omdat ik weet dat Ine hele fijne verhalen kan schrijven. Zo ook over automonteur Malte uit Zweden! Tycoon Bradley wil haar eigenlijk niet aan zijn auto laten sleutelen , maar hij heeft geen keuze. Na vervolgens wat vrouwonvriendelijke woorden heeft zij het dan ook helemaal met hem gehad. (4 sterren)

En tot slot Valencia! Heerlijk verhaal waarin Neva een groots kerstgala mag stylen voor Véora. Maar dan moet ze wel kunnen samenwerken met Luca, de baas van dit exclusieve modehuis. (3,5 ster).

5 heerlijke verhalen waarbij, volgens mij conform concept, een vrouw valt voor een rijke, knappe man, vol met kerstsfeer en de nodige erotiek. Fijne hernieuwde kennismaking, mooi om de kerstmaand mee af te trappen.

Meer recensies van bookloveranna