Dit smaakt naar meer!
Ik ben een echte slow burn liefhebber, dus ik ben niet zo’n fan van de snelle schrijfstijl van dit boek. Maar toch heb ik het met veel plezier gelezen! Het boek is minder dan 200 pagina’s, dus dit is zo’n verhaal dat je makkelijk in een paar uurtjes uitleest.
Dit boek voelt een beetje als een introductie van deze serie en ik ben erg benieuwd waar het verhaal naartoe gaat. Je krijgt een eerste indruk van hun wereld en het heeft zeker veel potentie. Ik hou van de dark romance en reverse harem vibes, en ik ben nieuwsgierig naar hoe de relaties zich in deze serie verder gaan ontwikkelen.
Ik heb dit boek 3 sterren gegeven, maar wel op een positieve manier. Het blies me niet omver, maar ik kijk absoluut uit naar deel 2!