Een vlotte billionaire romance
I loveeee billionaire romances, vooral met een morally grey mmc. Dit boek stelde zeker niet teleur! Het was misschien niet het meest diepgaande of beste boek dat ik ooit gelezen heb, maar ik heb er enorm van genoten! Het verhaal is makkelijk om in te komen en leest super vlot.
Dante en Vivian vond ik allebei geweldig. In het begin dacht ik dat Vivian zo’n lief, stil meisje zou zijn die makkelijk over haar heen laat lopen, maar haar scherpe tong verraste me echt! Ze durfde haar mening te geven en tegen Dante in te gaan en dat vond ik echt leuk aan haar. Daardoor werd ze een stuk interessanter dan ik had verwacht.
Wat ik ook leuk vind, is dat de personages uit haar andere boeken/series ook weer even terugkwamen.
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven en ik kijk er echt naar uit om de rest van de serie te lezen!