Wat een heerlijk boek!

BookshelfKisses 26 augustus 2025
Oh wat was dit weer een heerlijk boek! Dit boek is een romance die je in no time uitleest, maar die naast alle luchtigheid ook een paar zware thema’s behandeld. Dit gaf het boek tegelijkertijd ook diepgang en dat kan ik altijd waarderen.

Ook de character development vond ik goed in dit boek. Hoe Camilla haar trauma’s overwint vond ik heel mooi om te lezen. En dan hebben we Riggs nog die ik in het begin echt vreselijk vond, maar aan het einde heel leuk vond. Vanaf het moment dat we zijn dronken versie te zien kregen liet hij zoveel meer van zichzelf zien. Ik vond de romance ook goed opgebouwd. Het tempo was precies goed en niets voelde gehaast of geforceerd. Je voelt echt de groei tussen de personages en dat maakte hun relatie geloofwaardig en meeslepend.

Wat ik wel een klein beetje miste, was de spanning en de emotionele impact rondom de races. Dat vind ik altijd een van de leuke aspecten van een f1 romance. En aangezien dit de grootste droom voor Riggs was, had ik het mooi gevonden als daar nog net met wat meer diepgang aandacht aan besteed werd. Het voelde nu soms wat oppervlakkig en te kort.

Ik heb dit boek 4 sterren gegeven en zou het zeker aanraden als je in de mood bent voor een sport romance die makkelijk wegleest met de nodige diepgang!

Meer recensies van BookshelfKisses