Ik ben er een beetje stil van

BookshelfKisses 14 augustus 2025
Dit is het mooiste boek dat ik dit jaar heb gelezen. Ik ben er gewoon een beetje stil van.. Wat een prachtig en vooral emotioneel verhaal over verlies, rouw en liefde. Twee gebroken mensen die allebei een mega groot verlies hebben geleden, maar bij elkaar weer heling vinden.

Vanaf de eerste pagina zat ik al helemaal in het verhaal. In het boek lees je enkele terugblikken naar het verleden waardoor je nog meer kunt meeleven met de twee hoofdpersonages. En daarnaast zaten er ook zo veel mooie inzichten en lessen verpakt in het verhaal die me lieten nadenken over mijn eigen leven. In het begin van hun interacties vond ik het een beetje ongemakkelijk maar daar wist ik al snel doorheen te kijken.

En dan hebben we nog de plot twists… Ik zag er letterlijk geen één aankomen. Bij de ene was ik echt in shock en de andere was zó mooi.

Dit is een boek die ik forever zal blijven aanraden. Een emotioneel boek met diepgang, romantiek en onverwachte wendingen. Definitely een 5 sterren read!

Meer recensies van BookshelfKisses