Positief verrast!
Dit boek heeft me nooit aangetrokken en ik dacht altijd dat het niks voor mij zou zijn. Maar toch werd ik door de populariteit nieuwsgierig. Eerlijk gezegd stond ik drie keer op het punt om te stoppen met lezen, maar ik ben echt blij dat ik verder ben gaan lezen. Ik vond het namelijk echt een super leuk en goed boek!!
Korte samenvatting:
Katniss Everdeen moet deelnemen aan de Hongerspelen: een wrede strijd wat gaat over leven en dood tussen 24 jongeren uit 12 districten dat live wordt uitgezonden als vermaak. Om te overleven moet ze vechten, keuzes maken en haar menselijkheid behouden.
In het begin van het boek krijg je een introductie van de wereld waarin het zich afspeelt. Gaandeweg begon ik het boek echt te waarderen en hield de spanning me steeds meer vast. Ik was continu benieuwd hoe het verder zou lopen en werd (positief) verrast door het vleugje romantiek erin.
Ik kan nog niet zeggen dat ik er helemaal weg van ben, maar ik heb wel echt genoten. Ik heb het boek 4 sterren gegeven en ik kijk zelfs uit naar deel 2!
Korte samenvatting: