Viel heel erg tegen
Het verhaal draait om Kate, die getrouwd is met Vic. Samen hebben ze twee jonge kinderen, Lenny en Annie. Toen Kate voor haar werk CEO’s moest interviewen, ontmoette ze James, een charismatische man. Hij was ook de enige die reageerde op haar oproep voor een interview.
Wanneer ze hem na een tijdje weer tegenkomt, is die aantrekking er van beide kanten nog steeds. Sinds ze bevallen is van haar eerste kind, spreken ze met elkaar af om seks met elkaar te hebben, zonder dat beide partners hiervan afweten.
Wanneer ze op een middag met James heeft afgesproken in een hotel in Londen en ze de televisie aandoet, blijkt dat er op het nieuws wordt aangegeven dat er een ernstig incident in een Londens hotel is. Ze herkent deze gelijk. Het is het hotel waar ze op dit moment verblijft met James, zonder dat haar man Vic dit weet. Er komen berichten binnen dat gewapende mannen het gebouw hebben bezet.
Zal ze het er levend vanaf brengen en hoe gaat ze dit thuis uitleggen?
Het verhaal wordt wisselend verteld vanuit het heden en het verleden. In het verleden lees je over hoe Kate en Vic elkaar hebben ontmoet in Italië en hoe Kate en James elkaar leerden kennen. Het heden speelt zich af in hotelkamer 706. Het is een roman met thrillerachtige vibes.
Ik had hoge verwachtingen van dit boek, maar die vielen voor mij wat tegen. Ik bleef wachten tot het verhaal echt op gang zou komen, maar voor mijn gevoel kabbelde het vooral voort. Ik miste de spanning en het verhaal wist mij niet echt te pakken. Door de flaptekst leek het me een erg leuk boek, maar ik had gehoopt op een sterker plot aan het einde. Dat bleef helaas uit.
Het boek was op zich een oké verhaal door de verschillende verhaallijnen, maar ik miste de diepgang en echte spanning, waardoor het mij minder raakte dan ik had gehoopt.
Zal ze het er levend vanaf brengen en hoe gaat ze dit thuis uitleggen?