Heerlijke romantasy
In dit verhaal draait het om Star Brightheart en Wolf Oakwood. Star woont in Londen en heeft een goedlopende webshop waarin ze cupcakes verkoopt. Wanneer er iets vervelends gebeurt en ze zwartgemaakt wordt in de pers besluit ze te vertrekken.
Ze reageert op een advertentie voor een huurhuis in Midnight en krijgt te horen dat ze volgens Wolf, de burgemeester van het dorp, een bloedmonster moet aanleveren. Wanneer ze ontdekt dat ze het huis heeft gekregen is ze dolblij. Ze krijgt Aurora Cottage toegewezen en moet een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.
Bij aankomst in het dorp voelt ze zich meteen thuis. De mensen zijn vriendelijk en staan gelijk voor haar klaar. Al snel ontdekt ze dat het dorp vol heksen zit en dat er magie is, iets waar ze niets van begrijpt. De kat Victor, die in haar huis woont kan praten en ze ziet zelfs vliegende objecten.
Wanneer Star en Wolf elkaar ontmoeten vliegen de vonken ervan af. Ze heeft het gevoel hem eerder te hebben ontmoet. Al snel blijkt dat alles in het dorp anders is dan verwacht en uiteindelijk valt alles op zijn plek. Ze ontdekt dat haar roots dichterbij waren dan ze ooit had gedacht.
Holly Martin is mijn autobuy auteur en nu heeft ze boek geschreven dat compleet anders is dan haar vorige boeken. Dit is een romantasy waarbij magie en romantiek samenkomt. Ik lees dit genre nooit maar het is me heel goed bevallen. Ik vond het mooi om te zien hoe Star in een magisch dorp vol geheimen binnenkomt en waar niets is wat het lijkt. Van een pratende kat tot heksen en magie, het verhaal is vol verassingen en avontuur.
De vonken tussen Star en Wolf zorgen voor een heerlijke romantische spanning en je voelt haar verwondering en thuiskomen in het dorp helemaal mee. Het is een toegankelijke en fantasierijk boek die je niet kan wegleggen. Het is perfect voor liefhebbers van magie, liefde en verrassende wendingen. Het is het eerste deel in de Midnight Village serie en ik kan niet wachten op het volgende deel.