Heerlijk genieten

Bookstagram_byilse 13 februari 2026
Het verhaal draait om Lily. Ze werkt als marketeer bij het bedrijf De Papaver. Met Kevin heeft ze een enorme klik en ze werken goed samen bij het bedrijf. Wanneer ze van Gerard, haar baas, te horen krijgen dat het bedrijf financieel niet goed loopt en dat er daarom een interim financieel adviseur is ingehuurd voor de komende drie maanden, is dat even schakelen. Zijn naam is Daniël van Doorn.

Wanneer ze van Gerard de opdracht krijgt om een presentatie te geven over het belang van Valentijnsdag en daar een heel project voor op te zetten, kan ze niet wachten. Ze is dol op alles wat met liefde te maken heeft en Valentijnsdag is haar favoriete dag van het jaar. Wanneer ze haar presentatie geeft en Daniël ontmoet, vraagt ze zich af waarom hij zo afkeurend kijkt naar alles wat hiermee te maken heeft. Hij is erg nors en komt niet echt vriendelijk over.

Wanneer ze van haar vriendinnen als cadeautje zes tangolessen krijgt en ze ziet wie haar danspartner is, weet ze ook niet hoe ze zich moet gedragen. Hoe kan Daniël hier nu zijn?

Dit was mijn eerste boek van Lindi en wat ben ik verrast. Een heerlijk thema natuurlijk, al heb ik zelf niets met deze dag. Toch was het erg vermakelijk om te lezen hoe gek iemand kan zijn op alles wat met rood en hartjes te maken heeft. Vanaf het begin tot het einde loopt het verhaal lekker en leer je de personages steeds wat beter kennen.

Het verleden van Lily was erg verdrietig en ik vond het heel mooi dat haar vader een mooie rol kreeg bij de festiviteiten. De verrassing bij de tangolessen vond ik een erg leuke wending, waardoor het verhaal een stuk interessanter werd. Lily is een vrolijk en enthousiast personage waar je makkelijk in meegaat. De vriendinnen Marije en Desi hadden ook een mooie rol in het geheel, wat het wat inhoudelijker maakte. Het verhaal voelt als een romantisch en luchtig verhaal met leuke tegenstellingen. Een heerlijke feelgood-romance die makkelijk wegleest.

Meer recensies van Bookstagram_byilse

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.