Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijke feelgood!

Als je denkt, Ik heb zin om een heerlijk feelgoodverhaal te lezen vol met humor en ik wil even heerlijk wegdromen, dan heb ik het juiste verhaal voor je!

‘Oppas gezocht’ is een verhaal waar alle ingrediënten inzitten voor een op en top feelgoodverhaal. Het verhaal is vlot, levendig en humoristisch geschreven waardoor je door het verhaal heen vliegt. Het bevat naast de humor ook de nodige ontroerende momenten met veel ups en downs, leuke en verrassende wendingen en een heerlijk einde!

Ga er maar aanstaan, je raakt alles kwijt, besluit een baan aan te nemen als oppas, mag daarvoor naar een heerlijk eiland en owja het zijn wel drie kinderen waar je dag en nacht op moet passen. Sophie overkomt dit allemaal, ze lijkt niet zo snel van haar stuk gebracht en heel daadkrachtig maar toch voel je haar onzekerheid van wat te doen en hoe nu verder. Toch handelt ze heel veel zonder ook maar een seconde na te denken en dat maakt het juist zo hilarisch! De kinderen Cloë, Mason en Ava hebben ieder hun eigen karakter en zijn lekker uitgesproken. Want hoe leuk is het om hun oppas uit te proberen…. Ook de andere personages zijn stuk voor stuk leuke personages en zorgen samen voor een mooi compleet verhaal.

‘Oppas gezocht’ is een verhaal waar ik enorm van heb genoten, het was dan ook zo uit! Ik waande me even heerlijk op Hawai! Ik hoop nog veel meer verhalen van Sabine te kunnen lezen!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?