grappig en ontroerend
Posey was op de middelbare school hopeloos verliefd op Liam Murphy. Liam zag haar echter nauwelijks staan en brak haar hart met een gevoelloze opmerking over haar.
Ze heeft hem vele jaren niet gezien. Nu is ze 33 en is Liam weer terug, met zijn 15-jarige dochter.
De oude verliefdheid laait weer in alle hevigheid op en lijkt deze keer wederzijds te zijn. Totdat er weer iets gebeurt dat Poseys hart doet breken.
Een gezellig, leuk, heel grappig en ontroerend verhaal waar je een warm gevoel aan overhoudt. De boeken van Kristan Higgins zijn allemaal een aanrader als je wat minder lekker in je vel zit. Maar ‘Net even anders’ is voor mij absoluut de nummer één. Waar het in de andere boeken wel eens vermoeiend wordt (imaginaire figuurtjes of schreeuwende vrouwelijke delen die de hoofdpersoon aanmoedigen) is dat in dit verhaal veel minder. Echt een aanrader!