De bfucketlist van Madelon

Celeste1984 Celeste1984
26 mrt 2022

Mijn mening over dit heerlijke erotische verhaal
De lezer leren Madelon kennen als een jonge vrouw die niet vies is van onenightstands. Als ze over twee dagen op haar zelf gaat heeft ze een bucketlist gemaakt en die luidt als volgt:

1. Een sextoy kopen
  2. Een onenightstand bij haar thuis laten slapen inplaats van bij hem
  3. Zonder haar vriendinnen op stap gaan en daar met een andere vrouw zoenen
  4. Kaarten kopen voor een erotisch feest
  5. Haar ultieme fantasie: een ongegeneerde trio met twee mannen waar genot voor drie centraal staat
    Het eerste punt van haar bucketlist kon ze al gelijk afstrepen en op een avond gaat  ze alleen naar een kroeg en ontmoet Lucas en ze verteld dat ze een bucketlist heeft en Lucas biedt aan om haar te helpen. Zou het Madelon lukken om al haar doelen op haar bucketlist af te vinken? Daar moet jezelf achter komen.
    Deze schrijfster is nieuw voor mij maar
    ik vond het een heerlijk vlot geschreven verhaal en die over een onderwerp gaat wat sommige vrouwen misschien hebben en alles eraan doen om hun bucketlist af te kunnen strepen. Het verhaal is in een ik persoon geschreven en neem je mee met Madelon die haar doelen wil behalen. Ik heb er zeker van genoten en daarom krijgt dit verhaal 4.0⭐️ en kan ik persoonlijk niet wachten naar meer van haar verhalen.

Meer recensies van Celeste1984