Heerlijk
Mijn mening over dit erotische korte verhaal.
Stel je eens voor dat je in een lift staat met een super knappe man of vrouw en je daar geheimen lijk mee flirt. Nou dat is het geval bij Lana als zij met haar baas meneer Dekens in de lift staat met haar beste vriendin Milou en onderweg is naar beneden waar een bedrijfsborrel plaatsvindt. Meneer Dekens en Lana zijn stiekem aan het flirten maar dat viel haar beste vriendin gelijk op. Als Lana en Milou bij de bar een drankje willen bestellen, komt Lana erachter dat ze haar bedrijfspas boven hebt liggen en ga met de lift naar boven als ze in de lift staat stap ineens haar baas ook de lift in en samen gaan ze naar de woning van Lana en Milou, daar flirten ze er voorzichtig op los en menner Dekens geef aan dat Lana hem Finn mag noemen en gingen weer naar de bedrijfsborrel. De volgende dag op het werk wordt Lana door Finn in zijn kantoor geroepen. Als Lana in het kantoor van Finn plaats neemt verteld hij haar dat hij voor zaken naar London moet en of zij zin heeft om mee te gaan om een nieuw project waar Lana aan werkt te promoten en daar zegt ze ja op. Tot haar afschuw gaat het nieuws door het hele bedrijf en ze is bang dat ze wordt aangekeken dat ze zich door Finn omhoog werkt, wat niet haar bedoeling is.
Ben je nieuwsgierig geworden of de hartstocht tussen Lana en Finn verloopt in London raad ik je aan om dit deel te lezen die afkomstig is van de verhalenbundel out of office te lezen.
Het is een leuk verhaal, die echt in dit verhalenbundel thuishoort.
Het is een vlot geschreven verhaal. Maar aan de andere kant vind ik dat de schrijfster van de hak op de tak sprong binnen een hoofdstuk ( Lana was op de bedrijfsborrel en een regel later werd ze wakker in bed ). Dat stoorde mijn een beetje, maar aan de andere kant ik vind het al knap dat in zo kort verhaal kan leveren.
Verder wordt het verhaal verteld door één perspectief. Het is een heerlijk kort erotische verhaal die van mij 4.0 ⭐️krijgt