Heerlijke maar te korte kerstnovelle
Mijn mening over deze kerstnovelle
Lieneke, een jonge vrouw van 27 jaar, die samenwoont met haar peuter zoontje Thomas en haar dementerende oma.
Lieneke heeft na haar ex ( de vader van Thomas) mannen af geschoren, want een man in haar familie blijft nooit lang. Maar als de dak begint te lekken, komt haar buurman Sjoerd haar te hulp en ze merkt toch dat een man in huis toch wel handig is. Als Sjoerd aanbiedt om op haar oma en Thomas te passen, zodat Lieneke haar werk kan doen vraag ze wat hij ervoor terug wilt en hij wil alleen dat zij een keer voor haar kookt en dat vind ze wel goed, want ze houdt van koken. Langzamer aan kunnen oma en Thomas na een aantal keer niet meer missen. Maar zou het Sjoerd lukken om ook Lieneke hart voor hem te laten kloppen?
Nieuwsgierig naar het afloop van deze lieve kerstnovelle, daar moet je toch zelf achter komen.
Deze schrijfster die bekend is van haar boek jip en ik, heeft een vlot geschreven verhaal uitgebracht.
Het is voor mijn mening een te kort verhaal, omdat je zo in dit korte verhaal gaat zitten en stiekem weet je hoe het afloopt, maar je blijft in het verhaal.
Persoonlijk hoop ik dat deze kerstnovelle over deze personages een vervolg krijgen.
Ik kan niet anders dan 4.0 ⭐️