Uiteindelijk komt het trauma toch naar boven
Het volgende verhaal van De Repair Club! John Antink moet binnen twee weken een moord oplossen. Deze vond vijftien jaar geleden plaats in Afghanistan, diep in vijandelijk gebied. Hij was daar ook, maar kent geen namen alleen maar schuilnamen. Als hij de foto bekijkt die bij een aftelklok zit, krijgt hij meteen een onbehaaglijk gevoel. Kan hij de moordenaar vinden?
Het boek is spannend en vlot geschreven. Door middel van flashbacks zien we wat er destijds in Afghanistan is gebeurd. Door de korte hoofdstukken blijf je doorlezen. Charles den Tex verweeft actuele feiten door zijn verhaal, waardoor het heel realistisch is. Hij heeft veel research gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Je beleeft het verhaal voornamelijk door de ogen van John Antink, maar alle leden van De Repair Club helpen mee. Pas op het laatst wordt duidelijk hoe het allemaal in elkaar zit. En dat is behoorlijk verrassend. Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen en kijk uit naar een volgend avontuur van De Repair Club.