Advertentie

Samenvatting van het verhaal: De vriendinnengroep van Ellen, Dayenne, Suusje en Kelly komt elke vrijdagmiddag samen in Scheveningen om het weekend in te luiden. Ook die bewuste vrijdagavond waren ze gezamenlijk aan het drinken, dansen en lachen. Tot de ochtend daarna op het stand bij de zonnebedjes een dode man wordt gevonden, die ook nog eens een 'bekende' was van de vriendinnengroep. De verdenking valt op hun, gezien de gebeurtenissen van de avond eerder toen ze nog samen feestend gespot werden.

Het is een knap staaltje werk hoeveel Kiki van Dijk in een relatief kort verhaal kan beschrijven. Het is een vlot geschreven en de korte hoofdstukken maken het prettig leesbaar.
Ondanks de hoeveelheid bladzijdes is het een spannend verhaal en weet ze je alsnog op het verkeerde been te zetten. Dat maakt dat het een zeer goede verhaallijn is waar je als lezer een aantal uurtjes leesplezier aan kan beleven.

Conclusie: Met Zeevlam weet Kiki van Dijk een verhaal vol onverwachte wendingen, spannende momenten over te brengen in een vakantiethriller. Zeer geschikt voor de lezers die houden van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn.

Reacties op: Zeer geschikte vakantiethriller

143
Zeevlam - Kiki van Dijk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners