Heerlijk debuut!
Wat was dit een heerlijk debuut van Katie Holt! Ik kreeg tijdens het lezen echt het ultieme romance gevoel en vloog daardoor ook door het boek heen. Het concept van dit boek vond ik super leuk! Rosie en Aiden hebben een hekel aan elkaar en maken elkaar het leven zuur tijdens de les. De opdracht die ze van hun lerares krijgen is dat ze samen een roman moeten schrijven, en dit gaat niet zonder slag of stoot. Maar tijdens het lezen merk je steeds meer de wisseling in gevoelens en lijkt hun romance zich af te spelen via hun personages. Dit leid tot een hoop hilarische, ongemakkelijke en spicy momenten!
Katie Holt heeft een heerlijke schrijfstijl, vlot en vol humor. Hierdoor vlieg je door het boek heen en ondanks dat het een boek is van 416 bladzijdes merk je hier weinig van. Ik kon me makkelijk inleven in de personages, ondanks dat het boek verteld word vanuit Rosie. De liefde doe Rosie voelt voor haar familie spat van de bladzijdes af en als ik mensen zou mogen ontmoeten zou ik dolgraag haar familie willen ontmoeten!
Van begin tot eind was dit een feestje om te lezen en ik ben heel benieuwd wat we nog meer van Katie Holt gaan zien!
Zomer&Keuning heel erg bedankt voor dit recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.