Wauw wauw wauw!

ciin leest 12 augustus 2025
Mythologie, de spartanen en een dark fantasy verhaal. Toen ik dit zag in de brochure bij Octoberbooks wist ik dat ik deze dolgraag wilde lezen! En ik kan zeggen, hij stelt niet teleur! Het begin komt een beetje verwarrend over maar ik vond dat ook wel bij de sfeer van het boek passen. De vele namen die erin voorkomen zijn soms even een zoekplaatje maar op zich was ik hier ook snel aan gewend! Het boek speelt zich af in de toekomst in 2050 en niets ziet er uit zoals we het tegenwoordig kennen.

Jasmine Mas heeft een hele fijne en uitgebreide schrijfstijl, wat duister geschreven en ze is niet bang om bloed te laten vloeien. De wereld die ze creƫert met het verhaal is de start van wat een mooie serie aan boeken gaat worden! Niets is wat het lijkt in dit boek en net als je denkt dat je weet hoe het zit popt er een twist om de hoek die je op het puntje van je stoel zet! De laatste paar hoofdstukken heb ik met volle verbazing zitten lezen en ik vond het enorm jammer dat het boek uit was! (Gelukkig is deel 2 al aangekondigd bij Octoberbooks!)

Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal verder zal gaan en kan niet wachten om te zien hoe Alexis het gaat overleven in de wereld van de spartanen!

Octoberbooks heel erg bedankt voor dit recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest