Ik wil meer!

ciin leest ciin leest
7 mrt 2026

Na het lezen van deel 1 was ik heel erg benieuwd of en hoe Rachel deel 2 zou kunnen evenaren aan deel 1. Laat me zeggen, dat heeft ze met vlag en wimpel gedaan! Ik heb dit deel echt weer verslonden! De speelse prins Veydris en de wat serieuze Lucetta hebben mijn hart stukje bij beetje veroverd.

Vanaf het moment dat Veydris ten tonele verscheen zat het boek vol humor en hete momenten. Doordat je het boek vanuit Lucetta leest maak je de interne strijd van haar heel goed mee, want hoe maak je de juiste keuze tussen hoofd en hart? Hoe ze naarmate je meer leest steeds meer ontdooit vond ik echt een hele fijn ontwikkeling van haar. (Want ja, ze was nou niet mijn favoriete persoon om mee te beginnen...) En kunnen we het even een momentje over Kai hebben? Ik wil ook zo'n vriend! Ik heb me echt enorm vermaakt om hem.

De schrijfstijl van Rachel voelde filmisch aan en ik waande dan ook heel het boek in Varethys. Het verhaal verloopt vlot en de hoofdstukken zijn niet heel erg lang, waardoor je al snel denkt, oh nog één hoofdstuk, om dan vervolgens het boek al uit te hebben voor je het doorhebt.

Rachel Elisabeth en MH Books heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour.

Meer recensies van ciin leest