Colton
Dit boek is een grote rollercoaster en ik ben met open armen in het karretje gestapt! Bij het boek Dylan was ik al hooked, en dat heeft dit deel alleen nog maar extra aangedikt en opgeleukt.
Ik vond het erg prettig dat dit deel eigenlijk gelijk start waar deel 1 eindigde, want ja die eindigde in een cliffhanger en hierdoor heb ik enorm uit zitten kijken naar dit deel. Geen enorme tijdssprong nee gewoon lekker verder waar we waren. Hierdoor zat ik meteen weer in het verhaal en ik kon telkens maar met moeite stoppen met lezen. Hoewel er in een deel van het boek wat minder gebeurt dan echt fulltime actie, had ik wel het gevoel dat de personages elkaar wat beter leerden kennen. De kleine puzzelstukjes lijken steeds wat meer op hun plek te vallen. Maar de onderliggende dreiging blijft aanwezig en die sluimerde goed door het boek heen. De spicy scenes waren heel goed neergezet, voelden niet als teveel maar leek het vijftal juist meer tot elkaar te brengen. (Christmas will never be the same)
En dan het einde... Ja hallo! Wat doe je me aan? Die cliffhanger?! Nou is het dus weer even wachten tot het derde deel er is. En word het dus weer even lekker in spanning zitten met hoe het verder gaat!
Stefanie van Mol en SVMpublishing heel erg bedankt dat ik Colton voor jullie mocht recenseren.