Alles wat ik heb verzwegen

ciin leest 10 oktober 2025
Alles wat ik heb verzwegen is het tweede deel van deze serie en my oh my Melina, je hebt mijn hart weer gebroken en geheeld tijdens het lezen van dit boek. Van deel 1 heb ik genoten toen die uitkwam en ook van het proeflezen van haar dark romance novelle genoot ik volop. En met dit boek laat Melina weer zien wat voor magie zij over weet te brengen op papier. Dit deel zoekt weer het randje van rauw op, de diepgang in het verhaal voelt heel natuurlijk aan en je verliest je als lezer helemaal in het verhaal. Ik weet niet hoe ze dit telkens voor elkaar krijgt als ik eenmaal start dan wil ik niet meer stoppen met lezen.

De schrijfstijl van Melina is heel beeldend en mooi beschreven, ik liep als lezer letterlijk mee met de personages en hun avontuur. Dit boek is voor de personages een grote zoektocht waar je als lezer mee mag lezen. Brigita wil zo graag de goedkeuring hebben van haar omgeving. Waar ze vooral het gevoel heeft dat ze alles kapot maakt wat ze tegenkomt, maar is dit wel zo?

Het verhaal wordt verteld vanuit twee perspectieven, Brigita in het heden en Dario in het verleden. En nee dit heeft Melina niet zonder reden gedaan, want juist door deze wisselingen kom je op een hele mooie wijze aan het geheel van het verhaal. Het verleden en heden lopen naar elkaar toe en het brak me gewoon telkens opnieuw met wat Dario en Brigita allemaal mee hebben gemaakt en meemaken. Melina heeft de kracht om je met haar woorden helemaal mee te laten voelen met de personages. De struggles waar ze tegenaan lopen, de vrolijke momenten en juist ook de zware momenten. De rauwe emoties komen goed tot hun recht in dit mooie verhaal, en toen ik het boek dichtsloeg wist ik ook even niet wat ik nou moest. Het is een verhaal wat onder je huid kruipt of je nou wilt of niet.

Melina Ekic en MHbooks heel erg bedankt dat ik deze mooie blogtour af mag sluiten. Melina, ik ben echt enorm benieuwd wat voor moois je ons nog meer gaat brengen!

Meer recensies van ciin leest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!