De griekse uitverkorenen
De Griekse Uitverkorenen: het Verleden is het debuut van Lauren Bresseleers en na het lezen van de flaptekst was ik erg benieuwd naar het boek. Hoewel ik me aardig vermaakt heb met het lezen van dit verhaal miste ik helaas diepgang in het boek.
Meteen vanaf het eerste hoofdstuk word je een verhaal ingezogen en hoewel er veel gebeurt, blijft het wat oppervlakkig. Ik miste diepgang in de gebeurtenissen en ook in de personages zelf. Wat ervoor zorgde dat het verhaal niet compleet voelde. Telkens als het een kant op ging dacht ik ja! Om vervolgens toch weer een andere kant op te gaan. De vele personages die aan bod komen hadden in mijn ogen meer uitgewerkt kunnen worden zodat het meer samen zou lopen.
De Griekse mythologie die Lauren gebruikt heeft zorgde ervoor dat ik toch wel geboeid bleef. Ik was heel nieuwschierig waar het verhaal helemaal heen zou gaan en hoe de mythologie precies helemaal verwerkt zou worden.
Een verhaal met veel potentie, maar helaas miste het wat voor me in de uitwerking. Ik heb me vermaakt met het boek en vooral de Griekse Mythologie erin vond ik erg leuk verwerkt.
3,5 halve ster
Lauren Bresseleers heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour.
3,5 halve ster
Lauren Bresseleers heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour.