Stevie

ciin leest 07 augustus 2025
Wat was het heerlijk om weer terug te zijn bij Hells Ink waarin we dit keer het verhaal van Stevie en Brooks volgen. Ik heb enorm zitten uitkijken naar het verhaal van Stevie en na het lezen van dit boek ben ik zeker niet teleurgesteld! Stevie kwam altijd een beetje als een mysterie over en nu kom je er als lezer eindelijk achter wat er precies met haar gebeurt is. En my oh my wat heb ik met Stevie te doen, wat haar is overkomen wens je niemand toe.

Het verhaal begint in het verleden, waarin de setting van het verhaal goed word meer gezet. Je leest over Stevie als leerling student en haar baas Vincent. Die vent verdient een stuk lood om zijn enkels en de diepe zeebodem, maar alles wat er gebeurt is maakt Stevie wel tot Stevie. Als ze er op een avond genoeg van heeft en een filmpje online zet, brengt dit een hele hoop narigheid naar Hells Ink en Stevie en krijgt ze de bescherming van Brooks. Deze vent ziet eruit als een beer maar heeft een hartje van goud!

De schrijfstijl van Krimmer is vlot, vol humor en erg beeldend geschreven. Ik ging echt helemaal op in het verhaal en het avontuur van Stevie en Brooks. Dit maakte het (helaas) dat ik het verhaal veel te snel uit had! De spanning in dit deel was heerlijk en hield me op het puntje van mijn stoel. De spice was zoals ik gewend ben van Krimmer hot and spicy! En ik vond het heerlijk dat je op de achtergrond ook nog wat meekrijgt van de eerdere personages van Hells Ink. Ik ben benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten.

Sisterspress heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest