Steamy spannend
Van Vrouwenthrillers mocht ik target 1 en 2 lezen en recenseren.
Het woord target en beest daar kon ik van alles van tevoren bij bedenken, maar bij het lezen zat deze verhouding toch net even anders dan ik verwachtte.
Target 1 is vlot geschreven alleen soms te snel. Bijvoorbeeld de scene in de supermarkt, dat Valerie Antonio blijkt te zien, laat ze de pot pastasaus bijna uit haar handen vallen. Maar de regel dat ze hem ziet, die ontbreekt. Het wordt dan wel duidelijk dat het weerzien haar van slag brengt, maar het had mijn inziens ietsje beter geweest als deze informatie even bijgevoegd was. Evenzo aan het einde van het boek met de auto. Je kan raden wat het bericht inhoudt als ze haar telefoon eindelijk opneemt, maar het was beter als je de boodschap had gehoord.
Voor de rest niks dan lof voor de auteur dat zij zo een verhaal in 100 bladzijde kan neerzetten en de personages, spanning zo goed uiteen kan zetten en de lezer goed op het verkeerde been zet. En je de scenes filmisch voor je ziet (vooral die in het meer).
Ik ben daarna snel in deel 2 gedoken, mijn ervaring met dit boek deel ik ook graag onder dat boek.
Deel 1 een heerlijk tussendoortje en zeker een aanrader voor wie van sensuele spanning en actie houdt.