deel 2 van Target
Van vrouwenthrillers en de verhalenfabriek mocht ik deel 2 van target ook lezen en recenseren.
Deel 2 moet je zeker als vervolg op deel 1 lezen, anders mis je als lezer belangrijke informatie.
Valerie gaat lekker verder met haar baan als huurling, maar ondertussen worstelt zij flink met haar gevoelens en haarzelf en dooft deze gevoelens met veel drank en soms een man. Wat zij met Antonio uit deel 1 beleefde, kan zij bij geen andere man vinden.
Tijdens een opdracht komt zij in aanraking met 2 op het oog twee hele verschillende mannen. Wat er dan allemaal in mega rap tempo gebeurt, is heerlijk om te lezen. Je wordt meegesleurd in het verhaal en je moet wel doorlezen om te eten hoe dit afloopt.
De spanning in dit boek is goed opgebouwd, nog beter dan in deel 1. En deel 2 is ook weer zeer beeldend beschreven. Ik kan de scenes hier ook weer goed voorstellen. De vliegtuighangar, de bar, het huis van Kjeld.
Heel goed gedaan van de auteur als je je realiseert dat dit boek maar 100 bladzijden heft.
Zeker een aanrader, maar wel als opvolging van deel 1.
Zeker een aanrader, maar wel als opvolging van deel 1.