Spannend tot het einde

cindy2010 29 september 2023
Ik mocht dit boek lezen voor De Boekenreizigers, olv Erna Eikhoudt.
Ik moet nu eerlijk bekennen, dit was mijn allereerste Sterre Carron maar ik ga er zeker nog van haar lezen.
Wat kan zij goed schrijven.

Rani en haar team zitten met enkele moorden, ze vinden niet direct een verband tussen de moorden. Ze zitten met de handen in het haar.
Er is ook een nieuwe wetsdokter, Tim waarvan Rani helemaal de zenuwen krijgt.
Er komt dan ook nog een vermissing van een teamlid bij, en dan weet het team helemaal niet meer waar ze het moeten zoeken, behalve Kia. Die gaat zelf op onderzoek uit en begeeft zich op glad ijs. Maar vinden ze op tijd de dader, en het teamlid? En wie is de dader?

Wat ik graag doe bij zo een boeken is mee zoeken, ‘ wie is de dader?’ Ik moet bekennen, niet alleen de speurders zaten op een verkeerd spoor, ik ook…Ik had iemand heel anders in mijn gedachten. Zo goed was het verhaal opgebouwd, spanning tot het einde.
Het verhaal pakt je helemaal in, ik kan het me zo inbeelden dat het zo zou kunnen gaan in een onderzoek. Het boek leest zeer vlot, geweldige schrijfstijl. Je krijgt een goed beeld van wie Rani Diaz is en van af en toe kom je meer te weten over haar speurders team.
Je wilt gewoon weten wat er nog gaat gebeuren en als het uit is, dan denk je, is het nu al uit? En het einde was zeer verrassend, nooit gedacht dat dit het einde ging zijn.
Wanneer komt het volgende Rani Diaz boek uit? Ik wil weten hoe het verder gaat met Rani en haar speurders team en welke verhalen ze nog allemaal gaan mee maken…
Dit is een aanrader van een boek. Het is al het 21ste boek in deze reeks, maar ze zijn los van elkaar te lezen.

Meer recensies van cindy2010