Beauty and the beast, maar met een modern tintje
Dit verhaal is een eerste deel van een drie delige serie en een hervertelling van Belle en het beest. Het gaat over Rhen. Vervloekt door een kwade tovernaares is hij gedwongen om het seizoen telkens opnieuw te herleven, wetende dat hij aan het einde van elk seizoen in een bloeddorstig monster veranderd dat een dreiging voor iedereen in zijn land vormt. Harper, het tweede hoofdpersonage komt in beeld als kandidaat om de vloek te verbreken, want de enige manier waarop dit mogelijk is, is wanneer een meisje verliefd op Rhen wordt.
Het is duidelijk te merken dat het een hervertelling is, maar de schrijfster heeft er een sterke eigen draai aan gegeven, waardoor het toch als een nieuw verhaal aanvoeld. Vooral Harper is uniek, met een handicap die haar belemmerd, maar dit houdt haar niet tegen om alles te doen wat ze wil. Rhen lijkt een typische arrogante prins, maar ook zijn personage is niet wat je verwacht. Grey, de lijfwacht van Rhen, vond ik persoonlijk het meest interessant(stiekem hoopte ik dat Harper voor hem zou kiezen)