Advertentie

Iemand heeft het op Amelia Gray voorzien. Iemand met een ziel die zo zwart is als de nacht. Iemand die met de doden loopt. Dan zit ze nog met een moordenaar die haar op de hielen zit. Dat zij door haar kennis van begraafplaatsen de sleutel is tot het oplossen van de moord op het gevonden meisje in het graf op de begraafplaats Oak Grove Cemetery.
Amelia Gray kan als van kindsaf geesten zien zoals haar vader en deze heeft haar dan ook de basisregels aangeleerd. Een geest nooit laten merken dat je hem kan zien. Laat je nooit in met mensen die geesten met zich meezeulen. Tart nooit het lot. Tot haar 27 ste had Amelia daar geen last van tot ze in aanraking komt met rechercheur John Devlin. Als er nog meer doden gevonden worden op de begraafplaats en ze ontdekt dat John Devlin 2 geesten met zich meedraagt is het voor Amelia moeilijk om zich nog aan de regels te volgen en opent ze daardoor geen poort die daarna nog moeilijk te sluiten is?
Ik ben benieuwd naar het tweede deel want geheimen zijn er om te ontdekken en er zijn nog veel geheimen dat Amelia en de lezer te weten wil komen anderzijds van haar vader en ook willen we nog meer te weten komen over rechercheur Devlin.

Reacties op: De Crypte

130
De Crypte - Amanda Stevens
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners