Ik heb regelmatig grinnikend achter mijn e-reader gezeten.

Daantje leest 07 januari 2026
Als datingcoach Mila een nieuwe collega krijgt en zij samen het nieuwste concept moeten testen, is dat het startsein voor een kat-en-muisspel tussen Mila en Lucas.

Met humor en herkenbare situaties wordt een verhaal geweven rondom de twee hoofdpersonages. De dubbele POV zorgt ervoor dat je het verhaal van beide kanten beleeft en geeft het net wat meer diepgang.

De winterse (kerst) sfeer wordt uitstekend neergezet. Mila en Lucas moeten verschillende opdrachten samen uitvoeren, waardoor ze op allerlei sfeervolle winterse locaties terechtkomen, zoals een kerstmarkt of schaatsbaan. Deze setting zorgt ervoor dat je helemaal in een warme, cozy kerststemming komt. Misschien komt hierdoor de chemie tussen Mila en Lucas ook extra goed naar voren.

Ondanks dat het verhaal redelijk voorspelbaar is en de personages niet al te diep zijn uitgewerkt, blijft het een ontzettend leuk en sfeervol boek om te lezen. Het is een perfecte feelgood voor tussendoor, omdat je het makkelijk in twee dagen uitleest. Je wordt er bovendien vrolijk van, want Kerstballen, glühwein & foute flirts zit vol met grappige situaties en dialogen. Ik heb regelmatig grinnikend achter mijn e-reader gezeten. Als je houdt van feelgood in een winterse sfeer, humor en een beetje spice, is dit echt een boek voor jou.

Meer recensies van Daantje leest