Ik wil meer!
De schrijfstijl van Susan is erg verbeeldend en neemt je meteen helemaal mee het verhaal in. En je leest het boek dan ook echt vlot weg!
Het verhaal zit vol met emoties en genante moment, echt om te smullen! Daarnaast vind ik het concept van het boek erg uniek en je bent bsteeds nieuwsgierig wat er nu weer gaat gebeuren en wat Nicolet nog meer allemaal gepland heeft.
De dual pov's zorgen ervoor dat je nog beter in het boek komt en je ook steeds meer van beide personages te weten komt. Ik vind zowel Lise als Ayden echt hele leuke personages, waar beel mensen denk ik ook wel herkenning in vinden.
De titel van dit boek past dan ook echt perfect bij het verhaal. Het hele verhaal gaat over verleidingen en natuurlijk het spel. Dus dat is echt perfect! Het vervolg 'virtueel spel' is al uit, dus dan kan je meteen doorlezen! En dat wil je! Want ik vond dit boek echt veel te snel afgelopen. Aanrader dus!
Een debuut om trots op te mogen zijn!
Een debuut om trots op te mogen zijn!