Vol humor, emoties en leuke wendingen
Allereerst wil ik @loftpublishing en @susan_summer_feelgood_author enorm bedanken voor dit recensie-exemplaar! Ik heb ook echt weer genoten van dit tweede deel.
Ik vind de schrijfstijl van Susan Summer echt heel goed en het taalgebruik goed te volgen. Het is vlot, meeslepend, vol emoties en sfeer. Ik zat dan ook weer snel in het verhaal van Lise en Ayden en ging er helemaal in mee.
Net zoals deel 1 heeft dit boek ook weer een dubbel perspectief, je leest het verhaal vanuit Lise en Ayden. Ik vind dit zelf erg leuk, omdat je zo van beide kanten het verhaal, de gedachtes en de emoties meekrijgt. En dit zorgt voor een extra diepgang in het verhaal. Daarnaast vond de beide personages in deel 1 al goed uitgewerkt en dit loopt mooi over in het tweede deel. Ik vind zowel Ayden als Lise erg sterke personages, wat ik altijd erg leuk vind!
Deze serie is echt een aanrader voor iedereen die zin heeft in een fijn feelgood verhaal, vol emoties, humor, leuke wendigen en met spice.